"Ta r0spija koja se cereka pored tebe će ti doći glave" Majka Darka Lazića 0čajna nakon operacije: Za sve je kriva snajka
Breaking News

“Ta r0spija koja se cereka pored tebe će ti doći glave” Majka Darka Lazića 0čajna nakon operacije: Za sve je kriva snajka

Moramo da kažemo kako je Darko Lazić po ko zna koji put donio odluku da uplovi u mirnu luku, koliko će ta luka biti mirna bez valova ostaje nam da pratimo. Da se nova snajka nimalo ne dopada njegoovj mami nije krila, sada se javno oglasila jer je kak okaže ljuta što joj se nekoliko dana sin nikako ne javlja na telefon a objavljuje kako s njom provodi vrijeme.

Ona je rekla kako je Darko zbog nje išao ukloniti višak kože koji je imao zbog gubitka kilograma njemu to nije smetalo nego njoj, kada je operacija dobro prošla kada je izašao iz boInice rekli su mu da miruje ali on nije, ona ne zna da s ebrine o njemu ,došlo je do kr’varenja i opet je u boInici.

 

Majka je 0čajna javno ga moli putem medija da poslije otpusta dođe kući da se mama o njemu brine, smatra da ta r0spija pored njega koja se samo cereka će njenog sina doći glave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *