Vjenčanica kao sa mladenačke torte, kumovi poznati pjevači: Zlata Petrović mlada, slika koja je izazvala brojne komentare, a evo ko je mIadoženja - svi ga znate
Breaking News

Vjenčanica kao sa mladenačke torte, kumovi poznati pjevači: Zlata Petrović mlada, slika koja je izazvala brojne komentare, a evo ko je mIadoženja – svi ga znate

Moramo da kažemo kako je Zlata važila oduvijek za jednu veliku zavodnicu. Pisalo se dosta o njenoj emotivnoj vezi sa Sašom Popovićem, pisalo se i kako je mogla da zavede bilo kojeg muškarca ali ona kao i svaka žena je izabrala baš njega da mu pred svima i pred Bogom kaže da, u dobru i zlu, mada se to završilo.

Svi kad sklapaju brak misle da će s tom osobom biti do kraja života, sama je Zlata nedavno pričala, ali neke stzvari se ne odvijaju kako mislite i dođe jednostavno do kraja prije smr’ti, hvala bogu pa postoji i razvod. Ona se kako znamo udala za Zorana Pejića, a na svadbi je bilo jako puno poznatih ljudi, kao što su Brena , Popović i slično.

Kako vidite na fotografiji iznad ona je imala jako lijepu vjenčanicu kao sa torte, a kumovi su bila Goca i Jašar. Goca je napominjemo njena kolegica ali tada se povukla sa scene jer je bila u braku sa Šijanom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *