Stomak do zuba, lice nateklo: Evo kako Bogdana Ražnatović izgleda dvije sedmice pred porod - bolje da ne izlazi u javnost
Breaking News

Stomak do zuba, lice nateklo: Evo kako Bogdana Ražnatović izgleda dvije sedmice pred porod – bolje da ne izlazi u javnost

Kada pomenemo Bogdanu znamo da je ona porijeklom Rodić i da je njena porodica uvijek bila imućna ali nisu mediji nikad znali za njih. Kad se Bogdana udala za Veljka, mediji su počeli da se posvećuju i njenoj porodici kao i široke narodne mase tako to obično ide.

Sada je u javnost izašao jedan privatni video snimak Bogdane kako se igra s apsom, naime, ona je dvije sedmcie pred termin, tačnije ona s eza dvije sedmice treba porodici i svi su na svoj način vidjeli kako ona izgleda i to komentarisali. Jedni su pisali kako izgled ajako dobro za ženu koja je toliko trudna, kako jo jje stomak do zuba a osmijeh na licu:

Drugi su pisali kako je živa pr0past i kako joj je bolje da se drži sada dalje od očiju javnosti jer nikako ne poboljšava svoju sliku, samo može da je pokvari. Kako neko može napisati ovo za trudnu ženu? Čude se ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *