"To što Filip njoj radi, to je teško gledati.." Dadilja iz doma Prijovićke i Filipa otkrila kako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata
Breaking News

“To što Filip njoj radi, to je teško gledati..” Dadilja iz doma Prijovićke i Filipa otkrila kako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Moramo da kažemo kako se o njemu jako malo piše, on je mezimac porodica kako sa Aleksandrine strane tako i sa Filipove. Kako je jendom prilikom rekla sama Prijovićka, svi u obje porodice se takmiče ko će više vremena provesti s njim on je jako dobro dijete i svi ga obožavaju.

Nasmijala se jednom kroz šalu rekla kako on ima 4 bake, to jeste njenu majku, Filipovu majku, Brenu i Lejlu (ženu sadašnju od njenog oca) pa je rekla medijima kako mogu samo zamisliti kako uživa dijete koje ima 4 bake. Moramo da kažemo kako ima i jedna žena koja njega čuva, slučajno su je mediji sreli na vratima u viIi Živojinović, ona je bila kratka, rekla je da nije vidjela uređenije porodice i da nije vidjela niti jedno dijete da raste u čistoj ljubavi sa svih strana.

Malo ko može zamisliti kakva je sloga između njih kada se vrata zatvore, oni su obični opušteni ljudi koji žive svoj život kao i svi drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *