Ljubav nije da se krije: Emina Jahović u Istanbulu sa našim poznatim političarem, pogledajte prvu fotografiju poljupca - i njega će da iskoristi kao Mustafu?
Breaking News

Ljubav nije da se krije: Emina Jahović u Istanbulu sa našim poznatim političarem, pogledajte prvu fotografiju poljupca – i njega će da iskoristi kao Mustafu?

Svi mi znamo da je Emina postala poznatija i da je postigla dosta toga od kako je stupila prije dosta godina u brak sa  Mustafom Sandalom sa kojim se i razvela. Naime, oni imaju dva sina i pisalo se kako je ona s njim bila iz čiste kotisti, a ona je sve pitala, da li bi rodila sinove čovjeku s kojim je iz koristi? Onda su svi pisali kako Mustafa godinama ne želi da izvršava obaveze prema djeci dok su kod Emine, on ne bježi od toga da su to njegova djeca, ali ne želi da ga neko kako je rekao za medije koristi. On će djeci sve ostaviti a ako dođu živjeti kod njega dat će im sve dok su kod majke pare im slati neće.

Moramo da kažemo kako su oni na sudu. A sada prelazimo na njenu sadašnjost i modža budućnost, kako je Mustafa našao novu sada je i ona pokazala da je sretno zaljubljena, užvia sa našim poznatim političarem ni više ni manje nego u Istanbulu:

Kako vidite u pitanju je Enes Buhić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *