Sanja Kužet više ne može da šuti, nakon 0vih riječi slijedi otkaz? Rekla pravu istinu o tome da Snežana uzima novac od kandidata - "trebala je biti pametnija.."
Breaking News

Sanja Kužet više ne može da šuti, nakon 0vih riječi slijedi otkaz? Rekla pravu istinu o tome da Snežana uzima novac od kandidata – “trebala je biti pametnija..”

Moramo da istaknemo kako je afera u ZG bila nedavno kada je kandidat zajedno sa svojom majkom poslije ispadanja proglasio svoju mentoricu Snežanu nepravednom, rekao je kako nije prošao u sljedeći krug zato što mu je tražila novac   a on joj nije dao. Snežana se samo jednom oglasila povodom ove teme, kako ne želi da komentariše previše, kako je za nju stavljena tačka na tu temu a kako advokati rade svoje i nisu svijesni šta su uradili sami sebi.

Sanja Kužet godinama vodi imenovano i gore navedeno takmičenje, sada se oglasila po prvi put nakon što ova afera danima trese grand, ona kaže da nije Snežani jednostavno, ona je jedna jako posvećena i časna žena, nije joj jasno kako neko može tako nešto izmisliti, a nije taj mladić svijestan posljedica, ima samo 23 godine, dok njegova mama treba da je bila malo pametnija i neke stvari sakrila, možda dijete posavjetovala drugačije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *