Majka joj čuva svinje, dok otac živi u zIatu: Ceca je iz sela Žitorađe, a evo kako izgleda njena rodna kuća - 0vo niko nije očekivao
Breaking News

Majka joj čuva svinje, dok otac živi u zIatu: Ceca je iz sela Žitorađe, a evo kako izgleda njena rodna kuća – 0vo niko nije očekivao

U neposrednoj blizini Prokuplja nalazi se mjesto po imenu Žitorađe i tu je rođena Svetlana Ražnatović, svima poznata pjevačica Ceca. O njenom rodnom mjestu se do sada mnogo pisalo, ali danas saznajemo neke detalje koji se nisu iznosili ovako javno, bar široke narodne mase nisu upoznate s njima, sudeći po komentarima.

Ceca je rasla sa ocem i majkom, Slobodanom i Mirom, te sestrom Lidijom kao jedno kako sama kaže sretno dijete, ništa joj nije nedostajalo. Ona je sama rekla da bi radije živjela negdje na selu nego u gradu, ali mora da živi u Beogradu zbog svakodnevnih obaveza koje obavlja, ne bi drugačije mogla da funkcioniše.

Mediji su posjetili njenu varoš gdje su našli jednu veliku bijelu kuću, ograđenu sa video nadzorom, komšije kažu da pripada porodici Veličković, ali da tu najviše boravi Slobodan dok majka bude na drugom mjestu, pa su oni posjetili i to mjesto, koje se nalazi u neposrednoj blizini pijace, kako opisuju, niko ne bi rekao da je to Cecino:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *