Soraja za 8. mart dobila automobil od 270.000 eura: Tačno u ponoć palo iznenađenje za starletu - nemaju empatije prema gIadnima, boIje da nekome pomognu..
Breaking News

Soraja za 8. mart dobila automobil od 270.000 eura: Tačno u ponoć palo iznenađenje za starletu – nemaju empatije prema gIadnima, boIje da nekome pomognu..

Soraja je neko ko nikada nije živio l0še, bar ne zadnjh godina kako je doradila svoje tijelo i postala tako zvana starIeta, a koje je njeno tačno zanimanje to niko ne zna. Ona sve medije tuži ukoliko udare na njen moral iako to široke narodne mase rade svakodnevno. Ona je sada postala majka, ona ima emotivnog partnera koji je očigledno prebogat a o njemu se rijetko piše, mediji ga ne spominju i ne objavljuju njegove slike, da li je to neki dogovor sa njom ili? Ne znamo.

Sada smo došli do saznanja da je ona tačno u ponoć za osmi mart od oca svog djeteta dobila nevjerovatan poklon u pitanju je automobil marke  “majbah” koji vrijedi 270.000 eura. Moramo da kažemo kako su svi sada počeli pisati da neka djeca nemaju da jedu a oni se bahate, sada kada su roditelji bolje da pomažu sir0mašnim i slični komentari. Koji je vaš komentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *