Put s kojeg se nikad nisu vratili: Nemanju pregazio kamion, Šabana ubio pijani vozač, nju su jedva izvukli iz smrskanog auta
Breaking News

Put s kojeg se nikad nisu vratili: Nemanju pregazio kamion, Šabana ubio pijani vozač, nju su jedva izvukli iz smrskanog auta

Kad apomenemo estradu, poslije smr’ti Nemanje su se pokrenule brojne boIne teme, šta se to dešava sa njima, brojni veliki pjevači su isto zauvijek napustili ovaj svijet zbog sa0braćajki koje ih zadese. Prvobitno ćemo krenuti od mladog Tošeta  koji je prem1nup sa samo 26 godina kad aj bio na vrhu svoje karijere, sa0braćajna ne’sreća je u pitanju, desila se 2007. godine.

Poslije njega nikako ne možemo da prežalimo Šabana Šaulića, godine prolaze a ljudi idalje pIaču. Moramo da kažemo kako je on zauvijek napustio ovaj svijet ali je ostavio iza sebe dosta toga po čemu ćemo ga se sjećati i uvijek će živjeti zbog svoje pjesme.

Moramo da pomenemo Silvanu koja je nedavno bila glavna tema medija kad aje došlo do emitovanja filma po imenu Toma, 2011. godine je nažaIost i Luis poznati pjevač stradao u ne’sreći. Darko Radovanović iste te godine je zauvijek napustio ovaj svijet zbgo prometne nes’reće. Kako vidite oni su brojni i oni su samo jedni od ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *