Sjećate li se malog Miše iz "Žikine dinastije"? Danas ima 46 godina: Zanijemit ćete kad vidite kako izgleda - jel' moguće da je to on?
Breaking News

Sjećate li se malog Miše iz “Žikine dinastije”? Danas ima 46 godina: Zanijemit ćete kad vidite kako izgleda – jel’ moguće da je to on?

Postoje neki filmovi koji nemaju vremije trajanja koji će se uvijek gledati i puštati, kao što postoje takve i pjesme. Kako vidite danas pišemo o Žikinoj dinastiji koja će se prenositi sigurno s koljena na koljeno i gledat će je zasigurno svaka generacija.

Miša Pavlović je bio unuk koji je sa svojim djedom Žikom prolazio sve i svašta u životu, razne avanture. Glumac koji je glumio tadašnjeg Mišu je zapravo Mihailo Jevtić ,i moramo da vas raz0čaramo, on nažaIost više nije nikako u svijetu glume.

Ovo je bila njegova prva uloga, kako znamo, dok je imao samo 8 godina, a nakon toga je dobio ponude za još nekoliko uloga u kojima se jednako dobro pokazao, jedna je bila sjetimo se u “Sivi Dom” poslije koje su ga prepoznavali po ulicama:

On je nakon  Sivog doma i nakon te medijske pažnje odlučio da se povuče, sada ima 46 godina i imali ste priliku da vidite kako izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *