"Prevario sam ženu sa njenom sestr0m, poslije me dočekala 0va poruka: Sad me sram0ta na ulicu da izađem - zar je moguće da mi 0vo uradi.."
Breaking News

“Prevario sam ženu sa njenom sestr0m, poslije me dočekala 0va poruka: Sad me sram0ta na ulicu da izađem – zar je moguće da mi 0vo uradi..”

Kada pomenemo prevare, naravno da nijedan normalan čovjek ne može da opravda bilo da muškarac prevari svoju ženu ili ona njega, jer to nije nikakvo riješenje, ukoliko vam se s vremenom dopada neka druga osoba, ukoliko više niste zaljubljeni u vašu suprugu ili muža, jednostavno to riješite, za dobrobit i vas i djece, ako ih imate.

Ovo je jedna velika sram0ta kako za muža tako još više za sestru koja se setrom nazvati i ne može, jer je kako saznajemo bila sa svojim zetom dok je njena sestra radila, a ona je trebala da čuva djecu. Ona je njemu napisala poruku kada je saznala to:

Kako vidite nije je završila, a poslije je on saznao da je njena sestra sa svima biIa, i da je skupljala slike,te da ima neko 0b0Ijenje. On je rekao d aga je sram izaći na ulicu jer svi znaju za njih, a nije želio da tako bude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *