Zavirite u Iuksuzni stan Ane Sević na Vračaru: 0vdje živi sa porodicom, sve moderno opremila - jedna zlatna prostorija je samo za nju, gIamurozno
Breaking News

Zavirite u Iuksuzni stan Ane Sević na Vračaru: 0vdje živi sa porodicom, sve moderno opremila – jedna zlatna prostorija je samo za nju, gIamurozno

Ana Sević je javnosti bila i postala nekako prepoznatljiva po braku sa Darkom iako je od toga prošlo dosta. Oni imaju zajedničku kćerku Lorenu koja je sa majkom Anom. Svi smo upoznati sa činjenicom da se Darko ni poslije Ane nije skrasio, ali ona jeste, ona je u braku sa Danijelom Nedeljkovićem i s njim je dobila Senu, a njih dvoje sa dvoje djece žive u stanu na Vračaru.

Ona je kako saznajemo opet trudna i čeka treće dijete koje će kao treću sreću donijeti na svijet.Ona se često slika i slike postavlja na društvene mreže, a kako možemo po tim footgrafijama da ispratimo, njen stan je jako luksuzan i urađen po posljednjoj modi. Ona je vidi se vodila računa o svakom pojedinačnom detalju jer je sve savršeno uklopljeno:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Vidite i smai da su to neki unikatni komadi namještaja, ispod televizora se nalazi polica koju do sada sigurno niste imali prilike da vidite. Za još fotografija njenog stana posjetite putem ove fotografije njen profil i sve će vam biti jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *