Plastični hirurzi imali pune ruke posla: Evo kako su tv zvijezde izgledale prije i poslije siInih operacija - 0vo je Dušica, a tek kad vidite voditeljicu broj 4
Breaking News

Plastični hirurzi imali pune ruke posla: Evo kako su tv zvijezde izgledale prije i poslije siInih operacija – 0vo je Dušica, a tek kad vidite voditeljicu broj 4

Kada pomenemo pIastične hiturge, moramo da kažemo da su zasigurno imali pune ruke posla kad vidimo od kakvih “dama” su napravili svijetska lica koja su mnogo tražena i poznata. Nije strano da se slike voditeljica, pjevačica, glumica, manekenki objavljuju u smislu poređenja njihovog izgleda or prije i sada, a kako žete imati prilike, danas se fokus stavlja na poznate voditeljice:

Naime, ovdje se nalazi jedna od najpoznatijih i najkomentarisanijih voditeljica Jovana Jeremić, koja nekako oko sebe uvijek umije da dighne veliku prašinu i da skrene veliku pažnju na sebe. Ona kao i neke njene kolegice nije izgledala ovako na samom početku karijere, a sve je to prikazano i sročeno u jednom video snimku kojeg možete da gledate ispod ovog teksta:

Ljudi su pisali kako niko na svijetu zapravo nije ru’žan nego samo dovoljno nije posjetio plastičara. Vidimo d se transformacije dešavaju u toku cijele karijere ovih poznatih voditeljica. Koje je vaše mišljenje o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *