Majka ostavila bebu u napuštenoj kući: Deset godina kasnije saznala je š0kantnu istinu - evo šta je postala njena kćerka (Video)
Breaking News

Majka ostavila bebu u napuštenoj kući: Deset godina kasnije saznala je š0kantnu istinu – evo šta je postala njena kćerka (Video)

Komšija je čuo plač djeteta u susjednoj kući.  Prvo nije mnogo obraćao pažnju. Međutim sljedećeg dana je ponovo čuo plač. Pozvao je policiju.Policija je ušla unutra i zatekla kuću potpuno praznu. Ljudi koji su tu živjeli su nestali. Jedino su za sobom ostavili jednogodišnju djevojčicu. I to na hladnom i prljavom podu. Beba je danima bila sama. Preimenovali su je u Liza. Tokom boravka u b0lnici se oporavljala. U istoj bolnici se našla i žena po imenu Ina Nika. Ona je posjećivala svog b0lesnog sina.

Odlučila je da je usvoji. Nakon obavljene zakonske procedure, Liza je postala njena kćerka. Tada je imala dvije  godine. Ina joj je pružala ljubav, pažnju. Danas je tinejdžerka. Postala je poznata širom Rusije.  Kada je postala poznata, ta vijest je došla do njene biološke majke koja je pokušala da stupi u kontakt s njom, ali nije uspjela.

Iznad teksta viidte video snimak koji i sami možete komentarisati nakon gledanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *