Svetlana se udala za Turčina i preselila u Istanbul, pa svima otkrila boInu istinu: Evo u šta se moj život pretvorio za samo godinu dana - objavila sve na društvenim mrežama
Breaking News

Svetlana se udala za Turčina i preselila u Istanbul, pa svima otkrila boInu istinu: Evo u šta se moj život pretvorio za samo godinu dana – objavila sve na društvenim mrežama

Svetlana je blogerica koja nam dolazi iz Rusije je sebe prozvala “ženom od turskog sultana”, ona je sebe ovako prozvala kroz neku šalu, ali su je sada mnogi po tome počeli prepoznavati. Njen suprug je u Rusiju došao na odmor, a ona ga je tako upoznala, nakon godinu dana iz ogromne ljubavi koju nije željela razdvajati se preselila u Istambul i od tada se njen život počeo mijenjati, kako je i ona sama rekla.

Mnogu su joj kako kaže Svetlana rekli da ne ide tamo, da će joj se život pretvoriti u nešto sasvim drugo, sada je ona ponosno rekla u šta se to njen život pretvorio.Ona je rekla kako su joj prijateljice porodica govorili da će je on zar0biti i da su oni takvi, da nema djece s njim ako se poželi razvesti, a ona je rekla sljedeće:

Imamo dvoje djece i on je najbolji muž, sve mi se promijenilo istina, ali biti žena Turčina je nešto najljepše. On se trudi da nam sve osigura. Ja sam 12 godina prije njega radila, a od tih 12 godina sam pet radila bez dana odmora i bez godišnjeg, sada to ne moram. Bolno je samo što sam daleko od svojih što ih ne viđam svaki dan a život je kratak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *