Isplivala istina, Šabanov sestrić nije mogao više da šuti, od boIa progovorio: Gordana ga tjerala da 0vo radi, niko nije znao - jadan čovjek šta je sve prošao..
Breaking News

Isplivala istina, Šabanov sestrić nije mogao više da šuti, od boIa progovorio: Gordana ga tjerala da 0vo radi, niko nije znao – jadan čovjek šta je sve prošao..

Bećir Cakić je sestrić poznatog pok0jnog kralja narodne muzike je odlučio da kaže u kakvom su odnosu bili Goca i Šaban. Svi znamo da njemu inače Goca dođe ujna, ali izgleda da sve nije med i mlijeko kada su ovi porodični odnosi u pitanju. Uticala je na brojne odluke u životu kralja narodne muzike. Na jedan način je odgovorna što se Šaban odvojio od svih članova porodice, ona ga je tjerala da nestupa, ali neprestano, pa je bio daleko od svog doma.

Što se tiče Roberta, momak nikada nije ništa tražio, ona je rekla Šabanu da ne želi da Robert bude u blizini njene porodice. Neću da sada pričam l0še o Goci, jer idalje volim ujaka mnogo iako nije s nama dugo. Navest ću još nešto, ona je Mihajlovu vjerenicu stavila kao ožal’ošćenu osobu na osmrtnici, a nas, članove porodice nije.

Ona ga je tjerala da radi, mnogo puta je rekao da ona vrati kaparu, da neće da nastupa, ali onda bi ga malt’retirala. Loša je to osoba, a moj ujko je bio jako dobar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *