Evo šta Neda Ukraden radi kako bi i u 71. godini izgledala fantastično: Pjevačica otkrila glavnu tajnu - svi joj se smiju, kakva bIamaža
Breaking News

Evo šta Neda Ukraden radi kako bi i u 71. godini izgledala fantastično: Pjevačica otkrila glavnu tajnu – svi joj se smiju, kakva bIamaža

Neda Ukraden je pjevacica koja je nedavno proslavila svoj 71. rođendan, sto je ozbiljna brojka. Kada je pogledate malo bolje, malo ko bi joj dao te godine, jer ona se jako dobro drzi, jako dosta vremena provodi u brizi o svom tijelu, a sada je rekla sta to ona radi svaki dan da ima tako zategnuto tijelo:

Ona je istakla da svako jutro radi neke vjezbice, to su vjezbe za tijelo i naravno za disanje, radi smirivanja i unutrasnje ljepote i mira, jer je i to vazno. Kaze da svako jutro radi trbusnjake i cucnjeve. Ona stavi u svom dovu prostirku i na poru podradi sve vjezbe.

Otprilike je rekla da uradi oko 40 trbusnjaka i jednako toliko sklekova, ali je rekla da i ona umije pretjerati sa hranom onda radi od 60 do 70 trbusnjaka ali i sklekova. Ona je tako uspje da odrzi kilazu sve ove godine. Pogledajte sliku Nede u kupacem:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *