Čistila sam dvorac jednom bogatašu, nužda zakon mijenja, morala sam da zaradim za djecu: TrpiIa sam mnoga p0niženja - kada je došao sa puta, pa tražio da mu uradim 0vo..
Breaking News

Čistila sam dvorac jednom bogatašu, nužda zakon mijenja, morala sam da zaradim za djecu: TrpiIa sam mnoga p0niženja – kada je došao sa puta, pa tražio da mu uradim 0vo..

Moj muž je nesre.tnim slučajem ostao invaIid nije mogao da radi, a imali smo dvoje djece, nikada ga ne bi napustila, b0rila sam se za našu porodicu i počela d ačistim kod jednog jako bogatog čovjeka. Ne mogu da se žalim, plata je bila redovna i jako visoka, znao je u kakvoj sam situaciji.

Nisam ni prva ni zadnja što je to radila nemam čega da se sramim, to je pošten posao. On je ostao bez žene i nikada se nije ženio, moj gazda, bio je malo nem0ralan, ali mene to nije zanimalo, sve do momenta kada se pokazalo drugačije.

On je jednog dana došao sa puta i kako je ušao u sobu od mene je tražio da sredim jedan dio kuće koji je bio gostinjski, gledala sam ga i nisam znala zašto da ga sređujem ponovo , jer sam taj dan taj dio već sredila, a onda me pIjunuo u facu i tražio neke nem0ralne stvari, odmah sam dala 0tkaz..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *