On je muškarac sa kojim je Jelena Karleuša odlučila da preboIi razv0d: Markantan, visok, ćeIav - izašla u javnost i prva zajednička fotografija, izgledaju sretno i zaIjubljeno (Foto)
Breaking News

On je muškarac sa kojim je Jelena Karleuša odlučila da preboIi razv0d: Markantan, visok, ćeIav – izašla u javnost i prva zajednička fotografija, izgledaju sretno i zaIjubljeno (Foto)

Jelena Karleuša je mala od skandaIa, tako je dobila nadimak, koji je opravdala, možemo tako da kažemo. Ona nekako uvijek, svake godine iznova sa nekom temom napravi pravi bum na estradi, a to se desilo i početkom prošle  godine kada je svog supruga Duška sa kojim je u braku 14 godina prijavila za nasiIje, svi mediji su pisali o tome.Nakon toga je napisala kako su odlučili da se razvedu ali s obzirom d aje od toga prošlo mnogo mjeseci, ljudi su uveliko počeli da sumnjaju.

Ona je sa Duškom dugo godina, naveli smo i samu cifru, imaju dvije kćerke, ali to njoj nije prvi brak. Poznato je svima da je imala brak koji je kratko trajao sa Bojanom Karićem ,ona je rekla nakon razvoda da su u dobrim odnosima da su se razišli jer su previše mladi da se tako vežu.

Nakon razvoda se ona često pojavljivala sa Vladanom Marićem, mnogi su tada pisali kako je u njemu poslije svega pronašla utjehu, ali niko ne zna tačno šta se dešavalo između njih. On je ugledni biznismen, kako znamo, a u nastavku možete da vidite i prvu sliku koja ovih dana kruži drutšvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *