Sve žene 0vo rade: Prestanite istog trenutka da nosite gumicu na ruci - kada vidite razlog, sve će vam biti jasno (Foto)
Breaking News

Sve žene 0vo rade: Prestanite istog trenutka da nosite gumicu na ruci – kada vidite razlog, sve će vam biti jasno (Foto)

Jako česta pojava kod svih žena, nebitno kojeg uzrasta je ta oko svoje ruke, da li desne ili lijeve nose gumicu za kosu. Kako one kažu, na taj način znaju da je s njima i da uvijek imaju jednu gumicu za kosu pri ruci, ukoliko im zatreba.

Sada se oglasio doktor porodične medicine Faisal Tavab  koji je rekao kako ovo može biti vleiki pr0blem, ali naravno ,jako je rijetko da se takvo nešto desi, ali nije nemoguće. Malo žena zna da se na takvim stvarima koje danima nosim na rukama prije svega nakupi jako puno bakterija koje unosimo poslije u organizam ,što je jako l0še po nas.

Pored toga, ukoliko nosimo neku gumicu sa metalima, ili sa ukrasia, može negat1vno da utiče na naše zglobove. On je imao kako kaže iskustvo kad amu je došla djevojka sa crvenilom i izrasIinama a sve od pretjeranog i dugotrajnog nošenja te gumice za kosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *