"SpakovaIa sam kofere i morala sve da napustim, čak sam.." BoIna tajna voditeljice Praktične žene, po prvi put iznijela sve javno: Sudbina je nije mazila
Breaking News

“SpakovaIa sam kofere i morala sve da napustim, čak sam..” BoIna tajna voditeljice Praktične žene, po prvi put iznijela sve javno: Sudbina je nije mazila

Kada gledamo poznate ličnosti koje su svakodnevno na malimekranima, bilo to voditlejica, pjevačice, glumice, mislimo kako znamo sve o njima. Oni su kako široke narodne mase razmišljaju jako dugo na javnoj sceni i nisu mogli ništa da sakriju, ali sada se saznalo nešto o čemu lijepa nasmijana voditeljica praktične zene nije nikada željela da priča.

Kako saznajemo kada je imala samo 16 godina, 1991-ve godine, ona je spakovala svoje kofere i iz Zagreba se doselila u Beograd. Ona kaze da joj je to najg0ri period života, da joj je to bila jedna životna tra’uma koju nikada neće zaboraviti. Ona to opisuje kako je bila dijete koje ide u srednju školu i koje mora da ide iz svog grada, kako kaze u Beograd je došla kao izb’jeglica, nije imala nikoga, ni prijatelja..

Onda je dodala kako je imala jako lijep period svog djetinjstva, imali su manje, ali su bili kao djeca voljeniji i sretniji, u usporedbi sa današnjom djecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *