Prva Kijina objava otkad je Sloba dobio sina: BrutaIna i poduža objava, dotakla se majčinstva - "ženo ostavi ga na miru, živi svoj život.."
Breaking News

Prva Kijina objava otkad je Sloba dobio sina: BrutaIna i poduža objava, dotakla se majčinstva – “ženo ostavi ga na miru, živi svoj život..”

Koliko god vremena da prođe, koliko god oni nastavili sa svojim životima ,uvijek že biti povezani na jedna način, bar medijski ali i kod irokih narodih masa. Naime, svi znamo da je Slobodan postao otac po prvi put, njegova supruga je na svijet donijela sina kome su dali ime Damjan, a povodom ovog vjerujemo da je Kija dobila jako puno poruka, pa je objavila nešto na svom instagram storiju, jednu kako piše i u samom naslovu poduću i brutaInu objavu, kako samo ona umije:

Ona je objavila ženu koja pokušava objasniti kakav teret danas nose sve žene, kako šta god da urade nije dobro. Ukoliko žena rodi, onda se to komentariše, ukoliko žena nema porodicu i nije rodila, onda se to komentariše, ukoliko je debela, nije dobro, ukoliko je mršava onda jednako nije dobro. Ona je na jedan lijep način objasnila kako je teško biti žena u ovom vijeku, a kroz to se dotakla majčinstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *