Snežana Đurišić tražila pare da moj sin prođe u sljedeći krug: Majka kandidata ZG Dušana Vukadinovića javno optužila pjevačicu, a evo kako se ona brani - bruka
Breaking News

Snežana Đurišić tražila pare da moj sin prođe u sljedeći krug: Majka kandidata ZG Dušana Vukadinovića javno optužila pjevačicu, a evo kako se ona brani – bruka

Svi mi koji imamo prilike da godinama pratimo Zvezde granda znamo da se do sada ovakav skandaI u istom nije desio. Naime, sada traje treži krug, a Nata Vukadinović koja dolazi iz Crne Gore je majka jednog kandidata njegovo ime je sada još poznatije, on je Dušan Vukadinović.

On je 15.2.2023. godine bio u trećem krugu ,snimala se emisija i kako kaže Nata ispao je, a onda je ona za sve to optužila pjevačicu koja jenjemu bila zapravo mentor kroz imenovano i na samom početku navedeno takmičenje. Ona kaže da je Snežana njemu tražila novac da plati kako bi mogao da prođe dalje, da li su ovo istinite tvrdnje ili samo tvrdnje jedne raz0čarane majke čije je dijete sa 23 godine izbačeno iz takmičenja?

Ona kaže da novac nikad nije direktno tražila, ali da je stalno govorila da ona ne radi za džabe, da sve to košta, njeno vrijeme i slično. Stalno je to ponavljala prije nego što je ispao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *