M.š, gubi se odavde: Otac Anđele Đuričić napravio skandal čim su ga pitali za kćerku - jadan čovjek, nema mira, trese se (Video)
Breaking News

M.š, gubi se odavde: Otac Anđele Đuričić napravio skandal čim su ga pitali za kćerku – jadan čovjek, nema mira, trese se (Video)

Kada kažemo da je on imao ovakvu rekaciju mnogi imaju jedno mišljenje, da tom čovjeku nije ni do koga ni do njega samog, da je taj čovjek s obrazom, koji prodaje svoju kuću u kojoj živi cijeli život od koje zarađuje izdavanjem apartmana samo zato što ne može podnijeti sram0tu koju mu je rođeno dijete nanijelo.

Anđela je u zadruzi uradila šta je uradila, sad aznamo sto posto d aje svijesna situacije s polja, da njeni prodaju kuću i da nemaju hrabrosti izaći na ulicu, ali ona je idalje u vezi sa Zvezdanom, umjestod a pobjegne da napusti imanje da se vrati kući i brine za svoje:

Kako vidite njen otac se trese, nema više živaca ne da nikome da se približi kući. Ekipa sa Pinka, vikend specijal emisije je željela da ga pita nekoliko stvari ali njegova rekacija je bila jako burna. Mnogi ga razumiju i podržavaju nije jednostavno smatraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *