Sedam dana poslije smr.ti supruge u telefonu pronašao slike koje nije obrisala: Život mu se u trenu raspao - 0vo morate vidjeti (Foto)
Breaking News

Sedam dana poslije smr.ti supruge u telefonu pronašao slike koje nije obrisala: Život mu se u trenu raspao – 0vo morate vidjeti (Foto)

Danas ćemo vam priču o ovom paru započeti kror prošlost. Muškarac po imenu Džon Polo se u srednjoj školi zaljubio u Mišel Meri, pa se trudio da svaki odmor, svaku pauzu provodi u njenoj blizini. Oni su poslije postali nerazdvojni i probudila se ljubav, prenose mediji.

Oni su bili zajedno nekoliko godina, a nakon tolike ljubavi poželjeli su da se i vjenčaju. Imali su kako saznajemo prvo gradsko vjenčanje, ono se održalo ljeti, dok su za jesen ostavili crkveno vjenčanje. Život je nepredvidiv, to dokazuje upravo ova priča.

Nakon gradskog vjenčanja ona je postala l0še, nisu znali šta joj je ,otišla je na pretrage i saznala da ima ono najg0re. Oni su bili 0čajni, jer nisu stvorili ni porodicu a ona je već na putu ka raju. Prem1nula je a samo 7 dana nakon toga je on u njenom telefonu našao sliku nje u vjenčanici koju je čuvala za crkveno vjenčanje, govorila mu je da to ne smije vidjeti prije samog vjenčanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *