Zašto Arapkinje u 60-im izgledaju kao djevojčice, dok naše žene u 30-im gube sjaj: Odgovor je u 0vih 5 stvari - same uništavate sebe..
Breaking News

Zašto Arapkinje u 60-im izgledaju kao djevojčice, dok naše žene u 30-im gube sjaj: Odgovor je u 0vih 5 stvari – same uništavate sebe..

Moramo da kažemo kako je svaka žena lijepa na svoj način, ne postoji žena koja nije lijepa, a s druge strane ljepota je u očima posmatrača. Ono što su svi primjetili da Arapkinje uvijek izgledaju mladoliko, čak i u 60tim godinama imaju lice djevojčica, pa su se naše žene pitale zašto je to tako? Kako bi odgovorili na ova pitanja neki su ljudi odlučili da sprovedu istraživanja i došli su do nekih odgovora, oni smatraju da naše žene koriste previše šminke, na svoje lice stacvljaju neprovjerenu šminku što najviše utiče na l0š izgled kože, dok one u Arapskim zemljama koriste šminku na baz ulja.

One imaju bijele zube i jako guste i jake obrve što njihovom licu pomaže da uvijek izgleda lijepo, niste svijensi koliko zubi i obrve utiču na cijelokupan izgled vašeg lica, da li ste nekad mislili o tome? Njihova posjeta hamamu je jako bitna je rim to održava kožu, tretmani koji tamo rade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *