Otkrivena prava istina o bogatstvu Lidije Vukićević: Evo na koji način je zarađivala i priuštila sebi luksuzan život - sad je svima jasno
Breaking News

Otkrivena prava istina o bogatstvu Lidije Vukićević: Evo na koji način je zarađivala i priuštila sebi luksuzan život – sad je svima jasno

Lidija je godinama na jafvnoj sceni, svi znamo da ona živi luksuzan život, a kako komentarišu široke narodne mase, kako? Godinama je niko nje angažovao da radi, odakle zarađuje i kako je zaradila u životu toliko novca. Ona je do sada šutila na neke prozivke, ali više ne može, kaže da mora reći samo za jednu seriju koliko joj je novca donijela, o ostalim ne mora ni da priča.

Serija bolji život je njoj donijela ne samo popularnost i prepoznatljivost nego i zaradu. Kaže da je od reklama od serije kupila dva automobila, jedan sebi i drugi je dala svom ocu, da je od honorara koji su bili veliki napravila vilu, te da su joj sve uloge poslije služile da živi ,nije više ulagala u neke stvari kao ispočetka.

Ovo je dokaz da je njoj ova serija bila prekretnica u karijeri i da nije bilo ove serije, sigurno nikad ne bi bila toliko velika zvijezda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *