Š0k intervju Prijovićkr: Veći sam kapacitet od Anastasije, a sa Brenom se ne čujem - otkrila šta se dešava u porodici Živojinović
Breaking News

Š0k intervju Prijovićkr: Veći sam kapacitet od Anastasije, a sa Brenom se ne čujem – otkrila šta se dešava u porodici Živojinović

Moramo da kažemo kako mediji rado pišu o porodici Živojinović jer su široke narodne mas epomalo opterećene sa istom. Njih zanima svaki detalj iz njihovog života, često se o ovoj porodici vode spekulacije na društvenim mrežama a sada je Aleksandra odgovorila javnosti na neka pitanja.

Rekla je kako je Stefan odselio i kako se zato ne viđaju često ali da su u jako dobrim odnosima, kako kaže kod njih u porodici nema zIe k’rvi svi su u jako dobrim odnosima, vide se i čuju kad stignu. I sa Brenom se rijetko čuje jer svako ima svoje obaveze.

Onda je dodala kako je veći kapacitet od Anastasije, kako voli da se s njom sretne i da popiju nešto, ali se nasmijala i rekla kako Anastasija ne može puno popiti i u tom smislu da je veći kapacitet da naglasi da ne bi ljudi to zIoupotrijebili poslije, kako to obično znaju, dodala je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *