Da li znate ko je dječak sa slike: Otac mu je legenda narodne muzike, a njega svi vole - iznenadit ćete se kad vidite o kome se radi
Breaking News

Da li znate ko je dječak sa slike: Otac mu je legenda narodne muzike, a njega svi vole – iznenadit ćete se kad vidite o kome se radi

Kad apogledate sliku koja se nalazi postavljena na naslovnoj fotografij, da li možete pogoditi od prve o kojem poznatom pjevaču sa domaže estrdne scene se radi. Kada su pjevači u pitanju svi smo mi svijesni da se prati svaki njihov pokret i da široke narodne mase vole da gledaju njihove fotografije iz prošlosti. Ovo je vjeroval iili ne Nikola Rokvić koji je na poseban i jako emotivan način čestitao svjoj voljenoj majci rođendan, pogledajte i sami u nastavku teksta:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Ljudi su imali u komentarima samo riječi hvale za ovog mladiža i ovako lijep tekst. On je imao potrebu da se kako vidite svojoj majci javno zahvali na svemu što je uradila za njega, a ona kao i svaka majka je radila to bezuslovno, ne očekujući ni hvala.

On je kako znamo sin jendog od većih i poznatihuih starijih pjevača narodne muzike, Marinka Rokvića i talenat je naslijedio od svog oca.Nikola je gradio svoju karijeru polahko i samostalno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *