Ljuba Aličić nikadam brutaIniji: "0vo danas je trIa baba Ian, da joj prođe dan.." opIeo po mlađim pjevačima, ne priznaje ih za kolege
Breaking News

Ljuba Aličić nikadam brutaIniji: “0vo danas je trIa baba Ian, da joj prođe dan..” opIeo po mlađim pjevačima, ne priznaje ih za kolege

Postoje pjevači koji se ne zaboravljaju, to je istina, postoje pjesme koje su se slušale sa istom emocijom prije 15 godina, prije 10 i slušaju se i danas dan, a to sigurno nisu ove današnje komercijalne pjesme. Kao što vidite u naslovu danas prenosimo izjavu poznatog i cijenjenog pjevača Ljube Aličica koji je rekao kako su današnje kolege, ako ih kolegama može nazvati svi trla baba lan da joj prođe dan.

Naime, on je istakao kako je muzika moderna koja je krenula da se sve više prostire i njeguje zasjenila nešto što je od velike važnosti, staru emocijonalnu muziku, pa kako on kaže, jako malo poziva ima za nastuope, dok novopečeni mladi ljudi nastupaju.

On kaže da narod treba da cijeni neke pjevače koji su kraljevi bili i ostali, bez obzira da li su među živima ili ne, i da narod treba osvijestiti ove nove pjevače da su prolazni i da nikad neće napraviti hit koji ce se slušati i za 10 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *