Svi su je obožavali, a sada je prozivaju i pIjuju: "Sva se iz0perisaIa, iz0bIičiIa se.." - evo kako danas izgleda čuvena Hurem
Breaking News

Svi su je obožavali, a sada je prozivaju i pIjuju: “Sva se iz0perisaIa, iz0bIičiIa se..” – evo kako danas izgleda čuvena Hurem

Moramo da kažemo kako ona nije jedina koja poslije toliko godina od emitovanja neke serije ne liči na sebe. Hurem iz svima poznate i sigurno najgledanije turske serije je neko ko je tada postao najpoznatiji, ta serija je bila za nju najbolja odskočna daska, nakon koje je imala dosta više posa, samim tim dosta više novca i na sebi je počela raditi brojne 0peracije, zbog čega je sad anaišla na osudu ljudi.

Merjem Uzerli je čuvena Hurem, ona sada kada vidite fotografiju ne liči na onu Hurem koju vi pamtite. Mnogi kažu da je uradila toliko promijena da joj nisu ostale čak ni iste crte lica, da je neprepoznatljiva, pogledajte u nastavku:

Stučnjaci kažu da mogu pretpostaviti šta je do sada uradila a sebi, a to je b0t0ks, usne kao  ijagodice, ostalo se ne može jasno definisati. Koje je vaše mišljenje o njenoj promijeni, da li vam se dopada ili spadate u one koji smatraju da je ranije bila dosta ljepša?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *