Cecu svi osudiIi zbog 0ve izjave: "Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku - neka radi ko mora, danas svako može da se uda, pa udajte se b0gato.."
Breaking News

Cecu svi osudiIi zbog 0ve izjave: “Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku – neka radi ko mora, danas svako može da se uda, pa udajte se b0gato..”

Moramo da istaknemo kako je Ceca svima poznata pjevačica, jako je dugo na estradnoj sceni, ali mnogi smatraju da ona nikada ne bi postigla sve što danas ima da nije bilo njene ljubavi sa ŽeIjkom koji je bio uticajan i jako bogat oduvijek.

Moramo da kažemo kako je Ceca s njim dobila dvoje djece, koji su danas jednako popularni i imaju dobra primanja i svoje živote. Ceca se smatra među top 5 najbogatijih na estradi, a  sigurno i jeste tako. Ona je rekla sada od kako je sa Bogdanom u ljubavi, da ljubav ne ide kroz želudac, ona smatra da se žena voli i da se ljubav održava kroz izgled i neka zadovoljstva.

Ona je rekla da radije voli mirisati na neki skup i jako dobar parfem za svog muškarca nego na zapršku, što je izazvalao masu komentara širokih narodnih masa. Naravno ,ljudi su pisali da sebi rijeko ko može priuštiti pomoćnicu i kuharicu kao što ona može.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *