Zavirite u Cecinu vilu na Dedinju, od raskoši stane pamet: Mermerno stepenište, kristali i bazeni samo su mali dio (Foto)
Breaking News

Zavirite u Cecinu vilu na Dedinju, od raskoši stane pamet: Mermerno stepenište, kristali i bazeni samo su mali dio (Foto)

Moramo da kažemo kako je ceca jako dugo na estardi, ona je imala jako puno nastupa, izdala je dosta pjesama odk ojih je naravno profitirala itekako. Jedna je od bogatiji pjevačica, a proed svega toga, imala je dobro stojećeg supruga koji joj je ostavio veliko bogatstvo, spekuliše se.

Neki su pisali da nikad aona ne bi uspjela da s enije tako dobro udala, jer je neko morao da ispočetka daje velike svote novca za njene albume, kad ona sama taj novac i nije mogla da zaradi. Vaše mišljenje? Ceca nikad medijima nije otvroila vrata svoje vile na Dedinju, ona sve tosmatra previše privatnim,ali su i ona i Anastasija, njena kćerka kroz svoje objave na društvenim mrežama zapravo pokazale jedan dio te vile, a sve pršti od luksuza, kao što možete i sami vidjeti na fotografijama ispod teksta:

Koji je vaš komentar na njenu vilu, da li vam se dopada? Vjerujemo da je mislila sama o svakom detalju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *