Evo kako su se pjevačice šminkale na početku karijere, tad nisu plaćale šminkere: Sve i nekako, ali Ceca i Karleuša su hit
Breaking News

Evo kako su se pjevačice šminkale na početku karijere, tad nisu plaćale šminkere: Sve i nekako, ali Ceca i Karleuša su hit

Kada pogledamo neke usporedbe našminkanih djevojki i tih istih bez šminke, moramo da kazemo da je moć sminke neosporiv. Šminka svaku zenu moze napraviti lijepom, što mnogima zvuči nevjerovatno, ali je tako. Svi vidimo kako se poznate ličnosti uvijek šminkaju profesionalno, i uvijek izgledaju lijepo. Oni nekada nisu imali mogućnost da se sminkaju profesionalno, jer nije bilo toliko šminkera, pa su se mroale same šminkati, a sami ćete imati prilike da vidite kako to izgleda kada se pjevačice sminkaju same.

One su bile skroz drugačije, prije su bile moderne tanke obrve što ćete moci vidjeti, a danas rijetko kada mada se zna desiti sretnemo ili uhvatimo neku pjevačicu da nije našminkana. PŠogledajte kako su prije izgledale pjevačcie, kako su se kao što smo već istakli prije šminkale same:

Koje je vaše mišljenje na sve ovo, da li su vam sada ljepše ili su vam mozda prijeovako prirodnijeg izgleda sa malo šminke bile ljepše?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *