0va majka je š0kirala javnost: "Sin mi je uništio karijeru, pokvario brak i oteo sve što sam voljela, ja više ne postojim.."
Breaking News

0va majka je š0kirala javnost: “Sin mi je uništio karijeru, pokvario brak i oteo sve što sam voljela, ja više ne postojim..”

Jedna majka se očigledno osjetila jako l0še dok je odlučila da nakon nekoliko godina požrtvovanosti prema svom sinu kojeg je dobila kako je i sama napisala iz velike ljubavi napiše ovako teške riječi. Ona je rekla kako je bila uspješna na poslu, gradila je svoju karijeru i napredovala ,a onda je ostala u drugom stanju. Ona je morala da se brine o sebi, jer joj je trudnoća bili r1zična.

Kada je rodila sina, ona se posvetila njemu maksilano, nije željela da nastavi sa poslom nakon porodiljskog, jer nije mogla njega da ostavi  nekim nepoznatim ljudima. Odlučila je da zapostavi karijeru. Kako je rekla sve je to bilo dobro, dok odnos između nje i njenog supruga nije postao kao prijateljski. Sve se baziralo na djetetu, nisu imali 0dnose i nisu bili nikako bliski. Onda je rekla kako je imati dijete nešto najljepše ali i najteže što jedna žena može doživjeti u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *