Otkriven testament Milutina Mrkonjića: Prva žena Daša nasledila sve, a evo šta je ostalo Ani Bekuti - "Čupat će kosu s glave"
Breaking News

Otkriven testament Milutina Mrkonjića: Prva žena Daša nasledila sve, a evo šta je ostalo Ani Bekuti – “Čupat će kosu s glave”

Sada svi mediji pišu o tome, iako j eporšla godine od njegove smrti ,sada se tek pišeo  ostavinskoj raspravi koje nije ni bilo, zato što je on imao zakonsku suprugu sa kojom nije imao djete, pa je tako u skladu sa zakonom sve što je imao na sebi pripalo njegovoj zakonskoj ženi Daši.

Naime, ovo je iznenadilo sve ali sigurno nije iznenadilo Anu. Svi se pitaju zašto je Mrka bio tolike godine u braku sa njom iako svi znamo cijela javnost d azadnjih 10 godina oni nisu zajedno, to nije dokaz da ona ne dobije sve. Ani je ostalo ono što je bilo u stan gdje su zajedno živjeli.

Da li je on imao neke ušteđevine? To Ana zna niko to ne može da zna, a to treba da pripada isto njegoovj supruzi, ali sigurno da je to jedino što je Ani ostalo. Ana se povodm ovih tema nije još oglasila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *