Poznata pjevačica grca u suzama: “Jadna sam, nemam više od čega ni da živim!” niko joj ne vjeruje
Breaking News

Poznata pjevačica grca u suzama: “Jadna sam, nemam više od čega ni da živim!” niko joj ne vjeruje

Jedna od najaktualnijih tema showbiz kolumni u posljednjih nekoliko mjeseci su ispovijesti poznatih, posebno srpske zabavne glazbe, gdje su mnogi od njih rekli da im je teško zarađivati ​​niotkuda, a životni troškovi su visoki. Naravno, kad se uzme u obzir da su mnogi od njih zaradili stotine tisuća eura, neki mjesečno, neki godišnje, nije ni čudo da sada ne mogu imati dovoljno novca za mjesec dana, pogotovo jer su svi morali uloviti uštede, s obzirom na to da nije poznato koliko će dugo trajati ova situacija.

Mnogi su se toliko uzbunili kad su čuli izjavu Miroslava Ilića da mu za život treba oko tri tisuće eura, pa dok su neki mislili da je to previše, drugi su rekli da im je to premalo i da to ne mogu učiniti. Pokrivaju neke osnovne troškovi. Mina Kostić jedna je od pjevačica koju već dugo nismo imali priliku čuti ili vidjeti u javnosti, ali je sigurno cijelo vrijeme pjevala na nastupima dok se nije dogodila ova situacija. S druge strane, Mina je nedavno dala intervju u kojem mi je rekla o lošoj financijskoj situaciji, o pomoći koju su dobili.

Naime, rekla je da joj je telefon isključen, dok su mediji izvijestili da gotovo nije imala što jesti, što je Mina rekla da je potpuno pretjerano i da sada rijetko daje više intervjua o svom privatnom životu, rekla je. Ispada “Da , Stvarno sam siromašan i nemam od čega živjeti “, a on to ne želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *