Kakav hit, svi umiru od smijeha, evo kako je žiri Zvezda Granda nekad izgledao - tek kad vidite Milija s kosom, haos
Breaking News

Kakav hit, svi umiru od smijeha, evo kako je žiri Zvezda Granda nekad izgledao – tek kad vidite Milija s kosom, haos

Kad bismo govorili o poznatim natjecanjima u regiji, bilo kakvu priču bilo bi nemoguće pokrenuti bez spominjanja Granda, točnije “Grand zvijezda”. Ovo je natjecanje postalo najvažnije natjecanje za sve koji žele uspjeti na regionalnoj narodnoj pozornici, iako ima i onih koji dolaze sa zabavnim i rock repertoarom, ali ipak folk uvijek nekako najbolje ide, što je donekle i logično, s obzirom na to da produkcijska kuća Grand je uvijek pretežno predstavljao tu vrstu glazbe, iako se sada i ta situacija mijenja.

Veliki broj mladih postigao je uistinu grandiozne uspjehe na ovom natjecanju, a nakon toga uspjeli su napraviti sjajne karijere poput Milice Todorović, Milice Pavlović, Darka Lazića, Rada Manojlovića, Milana Stankovića, Gilea i mnogih drugih. Međutim, sigurno nije lako postati Grand Star, a ovu titulu zapravo ne osvajaju samo pobjednici te emisije, već i oni koji nakon natjecanja uspiju u svojoj karijeri. Pobjeda ne znači uvijek uspjeh, što je već mnogo puta dokazano, a žiri je uvijek tu da u finale donese ono najbolje za što vjeruje da će ozbiljno odraditi posao i u pravu su. Međutim, vrlo često znaju biti prilično bezobzirni s komentarima, od ocjenjivanja pjevanja do ocjenjivanja izgleda, koji postaje sve važniji čimbenik.

Bilo je zanimljivo pronaći slike cijenjenog žirija iz njihove mladosti, a mnoge zanima kako bi se danas procijenili i kako bi se pojavila mlađa njihova verzija, bi li je pustili dalje ili uzeli pod svoje “ruke” kao mentor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *