"Od nje nema ljepše" Mili očaran svojom ženom: Rekao joj da ostavi tadašnjeg dečka, od tog trenutka se nisu razdvajali - evo kako izgleda
Breaking News

“Od nje nema ljepše” Mili očaran svojom ženom: Rekao joj da ostavi tadašnjeg dečka, od tog trenutka se nisu razdvajali – evo kako izgleda

Mili je pričao kako je jedno vrijeme živi u jednoj vili privremeno, tako mu se potrefilo, nalazila se na Dedinju i imala je oko 3.000 kvadrata. Kaže da nije iz nje izlazio, samo bi se društvo i djevojke smijenjivale u njoj, ali svaka djevojka je znala za Ninu, drugaricu od Milija koja studira u Italiji, kako kaže.

On je rekao da se preselio poslije u jedan mali stan koj ise nalazi na Dorćolu.Kako kaže, kad je vidio prvi put, on je znao da je to to, rekao je svim ostalim djevojkama “kad sleti Nina, kada se vrati iz Italije, morate mi javiti.” i šest mjeseci nakon te rečenice su zajedno dočekali 2004 godinu, rekao je.

On kaže da je tad pitao za večeru, pristala je misleći da se druže. Kada su sjeli pitao je ima li dečka, rekla je da ima,  a onda joj je rekao da je vrijeme da nazove dečka i kaže da više nisu zajedno. Sve je krenulo kroz šalu, a sada imaju najljepši brak na cijelom svijetu, rekao je ponosno Mili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *