Uzr0k smr.ti mladog pjevača ostavio Ijude bez riječi: Ono što je policija pronašla u njegovom stanu je frapiralo sve (Foto)
Breaking News

Uzr0k smr.ti mladog pjevača ostavio Ijude bez riječi: Ono što je policija pronašla u njegovom stanu je frapiralo sve (Foto)

Moramo da kažemo kako neki pjevači su imali neka izlaganja da li pod dozom nečega ili sami od sebe ne znamo, ali je i on imao jedno izlaganje koje je bilo javno i koje niko poslije nije mogao ni demnatovati ni popraviti. On je rekao kako je mentaIno jako l0še kako je šizofre’ničan a to nije mala stvar pogotovo kada se kaže na televiziji. Jasno svi mi trebamo biti svijesni svog mentalnog stanja i tražiti stručnu pomoć.

Naime, on je imao 34. godine i pronađen je m’rtav, zauvijek nas je napustio Eron Karter. Kako kaže poIicija na licu mjesta je pornađeno dosta praznih teglica tabIeta koje sluđe za smirenje i uspavljivanje koje je morao kupiti na recept, a da li je uz to uzeo još nešto pitanje je sada? On je pronađen ut0pljen u kadi, da li je prekomjerno uzimanje tabIeta dovelo tijelo do paraIize i da li je baš to razlog sm’rti? Moramo da kažemo kako su ovo spekulacije koje će se u narednim danima iskristalisati u potpunosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *