Nadzorna kamera je snimila kako čovjek uznemirava ženu u Iiftu: Pričekajte dok ne vidite šta se događa na 0:21 min (Video)
Breaking News

Nadzorna kamera je snimila kako čovjek uznemirava ženu u Iiftu: Pričekajte dok ne vidite šta se događa na 0:21 min (Video)

Jasno je svima da se sve više dešavaju neki napa’di na žene, ali jasno je i svima da je sve više organizacija i sve više podrške za žene, što je lijepo za vidjeti. Danas prenosimo jedan video snimak koji možete pogledati i sami klikom OVDJE i na kome možete da vidite jednu situaciju u Iiftu.

Kada počnete da gledate sam snimak vidite da muškarac dolazi do žene koja mu stavlja do znanja da nešto ne želi. Dragi muškarci kada žena kaže ne ,to znači ne i poštujte to inače vas svako može proglasiti za nasiInika, žečljeli vi to ili ne. Sve je bilo neizvijesno dok nije došlo do prave reakcije koju možete da vidite na 00:21 sekundi.

Kada bi svaka žena imala snage i hrabrosti da ovako reaguje sve bi bilo drugačije, muškarci bi se pIašili da prilaze na ovakav način . -bio je jedan od komentara, ali naravno da je bilo i onih da niti jedna žena ne treba doži u situaciju da mora da se brani od muškarca, što je jedina istina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *