Kćerka je izvukIa iz doma: Starica koju su medicinske sestre zI0stavljale je sada na sigurnom - "vidjeIa sam m0drice na Iicu moje majke i onda.."
Breaking News

Kćerka je izvukIa iz doma: Starica koju su medicinske sestre zI0stavljale je sada na sigurnom – “vidjeIa sam m0drice na Iicu moje majke i onda..”

Svi mediji ovih dana prenose video snimak kao i informaciju da se u staračkom domu desilo zIostavljanje. Zamislite da su tri medicinske sestrice koje su lišene slobode zIostavljane staricu koja nea snage ni da se brani niti je mogla da kaže nešto svojoj kćerci jer nije joj vjerovala.

One su je kako je video snimkom dokazano tu’kle dok su se smijale, naime, njena kćerka je svoju majku izvukla iz doma, pIakala je i ne može da vjeruje šta se desilo ,kivna je na sebe što nije vjerovala majci, mislila  da samo želi da se vrati kući. Žaneta Nura je kćerka ,kaže dolazila je nekoliko puta sedmično posjećivati mamu, nije mogla biti kući nije se imao ko brinuti o njoj, to je dom u Peći, na jako dobrom glasu.

Ona ne može i poslije snimka da povjeruje da su tri mlađe osobe spremne na takvo nešto, ona je rekla i da je u zadnje vrijeme vidjela kod svoje majke m0drice na licu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *