Mnogi je nisu prepoznali: Prije 10 godina izgledala totalno drugačije, ličila više na muško nego na žensko - sad je prava b0mba
Breaking News

Mnogi je nisu prepoznali: Prije 10 godina izgledala totalno drugačije, ličila više na muško nego na žensko – sad je prava b0mba

Kada pomenemo naše pjevačice sa domaže scene, jasno je svima da su one skoro sve na sebi uredile dosta toga, pa vam i nije neka informacija da je ovo pjevačica koja je prije 10 godina izgledala potpuno drugačije nego sada. Moramo da kažemo kako je ona zainsta napravila nevjerovatnu transformaciju, komentarišu ljudi, danas je prava bomba, a nekada nisi znao da li je mušk0 ili žensko kada se negdje pojavi?

Pisali su muškarci kako svako od njih treba naći ženu kao što je voa pjevačcia i srediti je sebi, naravno ovo su kmentari šaljivog karaktera koji dominiraju. “Više je ličila na muško nego na žensko” Da li možete pretpostaviti o kome se radi? Njeno ime je Marina Visković, jedna od najljepših i zgodnijih na domažoj estradi, trenutno:

Sama je ona rekla da joj nije jasno zašto su ljudi toliko opterećeni jednom Marinom i njenim zahvatima, šta to utiče na njihov život? Draga Marina, ti si javna ličnost i uvijek ćeš biti komentarisana, poručili su joj ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *