Nakon 17 godina otkrivena istina o njenom braku, auu: 0ni riješili da progovore, stjerali je u ć0šak bez izlaza
Breaking News

Nakon 17 godina otkrivena istina o njenom braku, auu: 0ni riješili da progovore, stjerali je u ć0šak bez izlaza

Svi znamo da je diva Jelena Karleuša prije mnogo godina bila u braku sa poznatim Bojanom Karićem, a sada se oglasila Danijela Karić koja je po prvi put za medije poželjela da prokomentariše bivšu snajku i da kaže nekoliko riječi. Naime, ona je rekla dosta detalja kakav Jelena ima odnos s njima i kakav je imala ranije kada su oni bili u emotivnom odnosu.

Ona i Duško su bili u centru interesovanja bili od početka godine, ali kako vidimo, prašina se smiruje, pa su se sada stvari okrenule na drugu stranu. Jelena i Bojan nisu bili dugo u braku, par mjeseci, ali sada je Danijela osjetila potrebu da stane na stranu Jelene, kaže da je dosta više da ona uvijek ispadne najgora:

Ona je rekla kako joj je čak Jelena jedna od najdražih djevojaka u životu od Bojana. Zna da su mnoge s njim bile zbog novca, i tako ulazile u porodicu, ali ne i Jelena. Njoj to nije bitno, ona je drugačija. Privatno je jako pristojna i pitoma, prefina. Istakla je kako su imali jako dobar odnos porodično i da je poštovala sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *