Jovana Jeremić zapaIila studio: Pojavila se u bade mantilu u Jutarnjem programu - kada je stavila nogu preko noge, svima otkrila šta se krije ispod? auu
Breaking News

Jovana Jeremić zapaIila studio: Pojavila se u bade mantilu u Jutarnjem programu – kada je stavila nogu preko noge, svima otkrila šta se krije ispod? auu

Moramo da kažemo kako Jovana svaki dan ponovo iznenadi široke narodne mase. Kada pomislite da ne može dalje, ona ode korak dalje. Kako vidite po samom naslovu ona je ovog puta došla u sred jutarnjeg rpograma u bade mantilu, da li mislite da je ovo prikladno i normalno.

Jovana je prije bila normalnija voditeljica, bar tako komentarišu široke narodne mase, vodila je rijaliti program i sve je bilo u skladu s tim, ali sada kada je prešla na tv pink, postala je kao prava maskota, kaso klaun, ona zarad gledanosti radi sve ,a možemo da kažemo kako joj ide od ruke, svi mediji pišu o pinku i o Jovani.

Naime, sada je kako smo istakli došla u bade mantilu, ali to nije sve, sjela je da vodi program i namještala je noge tako da su svi mislili kako će joj ispasti nešto. Pitanje koje muči muškarce da li je ona ispod mantila imala nešto ili je bila goIa. Da li se vi to pitate? Pogledajte kako je izgledala:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *