Za 0vakvu ženu ni vila, ni miIioni nisu dovoljni, Nestorović je krije od javnosti kao zmija noge: 0vo je razlog - u braku su 28 godina, nijedna joj nije ni do koIjena, b0mba od žene
Breaking News

Za 0vakvu ženu ni vila, ni miIioni nisu dovoljni, Nestorović je krije od javnosti kao zmija noge: 0vo je razlog – u braku su 28 godina, nijedna joj nije ni do koIjena, b0mba od žene

Kada je ovaj doktor u pitanju, on je najveću pažnju skrenuo na sebe za vrijeme k0r0ne kada je bio član kriznog staba i kada je počo da iznosi u javnost detalje koje su oni zeljeli da kriju pa su ga zato smijenili sa te pozicije a narodu je postao omiljeni lik.

On je neko ko umije da svoj privatni život drži daleko od ociju javnosti, kao sto piše u naslovu ,u braku je jako dugo, ali zenu krije kao zmija noge, niko nije imao prilike da je vidi javno, ne koristi društvene mreže. Ona je direktorica jednog Instituta, a njihova zajednicka kćerka studira kako saznajemo medicinu.

Ljudi bliski njemu su rekli da ce rijetko ko imati prilike da vidi njegovu ženu ali su samo rekli da je ona jedna velika dama, da je prava b0mba od žene i da se niko ne treba čuditi zašto je krije, jer je previše dobra, vodili su razloge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *