Veliki ha0s nastao: Radnica ispre.bijaIa šefa poslije se**uaIn0g uznemiravanja - odmah uzela stvari u svoje ruke, njena kolegica sve snimila i objavila (Video)
Breaking News

Veliki ha0s nastao: Radnica ispre.bijaIa šefa poslije se**uaIn0g uznemiravanja – odmah uzela stvari u svoje ruke, njena kolegica sve snimila i objavila (Video)

Kada vidite sam naslov, ljudi odreaguju različito. Puno je priča koje s ešire u ovo vrijeme, tako da su ljudio u velikoj nevjerici, ali moramo da kazemo da je ovo preuzeta priča koja je skrenula veliku paznju na sebe. Jedna djevojka je kao što u samom naslovu piše opt’uzila svog šefa da je in’timn0 na’pa0, a sve što de dalje desilo ćet eimati prilike pročitati u nastavku teksta:

Ovo se sve desilo u K1ni, kako prenose mediji, video je bio dijeljen na svim stanicama, ali je ukIonjen. Ona je ušla nagIo u kancelariju svog šefa sa dzogerom i počela je da ga tu’če i viče šta joj je radio. On je molio da prestane kako to sve ne bi došlo do njegove zene ili direktora, pošto su sve kolege mogle da vide šta se dešava, prenose mediji. Ovo će se vjerovatno dalje nastaviti istrazivati i dokazivati, jer ovo je za sad samo njena riječ protiv njegove. Video:

https://www.youtube.com/watch?v=WtLyPq–0ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *