Srbin zaradio penziju u Austriji i vratio se u rodni kraj pa posadio 0vo: Niko ne m0že da vjeruje, a evo kako to izgleda - obogatio se (Foto)
Breaking News

Srbin zaradio penziju u Austriji i vratio se u rodni kraj pa posadio 0vo: Niko ne m0že da vjeruje, a evo kako to izgleda – obogatio se (Foto)

Kako stvari stoje neki ljudi zele da odu sa BaIkana jer smatraju da tu nema budućnosti, što niko ne moze d akomentariše.Takve ljude ne mozemo ni da osudimo niti da podrzimo, svako na BaIkanu ima razičite zivote, i niko ne zna kakve ko ima razloge za takve odluke. Ovdje kao što vidite donosimo priču o čovjeku iz Srbije koji se vratio iz Austrije jer je odlučio u svom rodnom kraju pokrenuti novi biznis, posado je nešto i svi mediji su posjetili njega kako bi im isptičao svoju priču.

Dide Sekulić je neko ko je imao veliku količinu zemlje, koju je pošumio i u nju posadio orahe, lješnjake, i ostale orašaste plodove koji su itekako kako on kaze cijenjeni i na cijeni. Mnogo novca zaradi kada je sezona, da mu moze biti i poslije, a pored toga je jedan dio ogradio i gaji stoku. On je napravio pravi svom mali raj, mada kaze da je svijestan da to mozda nije za mlade interesantno zanimanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *