Nekada izgledala kao muško, danas je najzgodnija riba na estradi - slikala se u kupaćem, pa šta je ovo - auuuu
Breaking News

Nekada izgledala kao muško, danas je najzgodnija riba na estradi – slikala se u kupaćem, pa šta je ovo – auuuu

Danas se svojim člankom vraćamo malo u prošlost, u vremena kada je život bio puno bolji i kada riječ stres gotovo nikada nije postojala. U to vrijeme pjevači, prije svega, nikada nisu pribjegavali plastičnoj kirurgiji, a dobro se znalo tko je zgodan, a tko velike grudi, tako je, majke prirode nema dalje.

S druge strane, danas pjevačica gotovo sve svoje resurse ulaže u svoje tijelo. Dovoljno je pogledati video zapise nekih pjevača ili Instagram računa i sve će vam biti jasno. Pogledajte samo Sandru Afrika? Vodi se kao pjevačica i očito sumnjamo da možete smisliti kvalitetnu pjesmu kad je ona u pitanju. Svi odmah pomisle na njezino kvalitetno i lijepo tijelo.

Danas se sjećamo kraljice u 90-ima i bila je predodređena za uspjeh, ali jednostavno nije odustajala. Zove se Sanja Đorđević, koja je imala fenomenalan album prvijenac, nakon čega se jednostavno izgubila s pozornice. Na početku karijere, kad bolje pogledate slike, vidjet ćete da se kratko ošišala i da se odjenula gotovo kao muškarac, da bi danas Sanja Đorđević u potpunosti postala prava mlada lijepa žena.

Počela je nositi suknje, puštala kosu, a tijelo joj izgleda izvanredno. To se najbolje vidi na slici gdje je s prelijepom Brenom, s prošlogodišnjeg ljetovanja. Vaša mišljenja o Sanji Đorđević?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *