Snimili mu vilu iz zraka: Niko nije imao pojma da je folker toliko bogat, nema šanse da pogodite ko je vlasnik (Foto)
Breaking News

Snimili mu vilu iz zraka: Niko nije imao pojma da je folker toliko bogat, nema šanse da pogodite ko je vlasnik (Foto)

Snimili su mu vilu iz zraka, niko nije imao pojma da je folker ovako bogat. Pjevač Miloš Bojanić je dosta ulagao u nekretnine.  Njegovo dom  u blizini Novog Sada je zaista impresivan. Mnogi bi se složili da izgleda kao iz bajke.

Način gradnje se razlikuje od načina gradnje u komšiluku. Nije želio da stavi običan krov, već ovakve kupole. Pogledajte kako njegov dom izgleda:

Ono što su također mnogi primjetili  jeste to da pjeva ima i zaista lijep vrt. Za vrjeme snimanja dronom, pjevač je baš uređivao vrt.Na internetu smo mogli vidjeti kako izgledaju domovi brojnih poznatih ličnosti.

Neke poznat ličnosti i sam evole da se pohvale svojim kućama i luksuzom u kojem žive, tako da same to objavljuju na društvenim mrežama. Nisu svi takvi, ne rade svi tako.  Neki se uopšte ne hvale, ali jednostavno mediji prikažu gdje to oni žive.

Neke od tih kuća izazovu pozitivne reakcije, pohvale. Dok neke zbog nin uređenja izazovu samo negativne reakcije, pa i podsmijeh.  Ukusi su različiti. Nešto što se sviđa nama, ne znači da će se tako svidjeti nekome drugom i obrnuto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *